Chanel Allure Homme Sport gel de duș pentru bărbați

1×
Chanel Allure Homme Sport gel de duș pentru bărbați
Chanel Allure Homme Sport gel de duș pentru bărbați
200 ml
203RON

101,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHA0045 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Chanel Allure Homme Sport
Compoziție

Descoperiți notele proaspete Chanel Allure Homme Sport, într-un gel de duș cremos. Spuma generoasă lasă pielea delicat parfumată cu o aromă între prospețime și senzualitate. Mandarina italiană anunță notele curate și intense de cedru. Boabele de tonka și migdalele, îmbogățite cu mosc alb, creează un traseu profund și învăluitor. Transformați ritualul de îmbăiere într-o experiență uimitoare.

Caracteristici:

  • potrivit atât pentru păr cât și pentru corp
  • lasă pielea moale și catifelată
  • persistență deosebită
  • spumă delicată
  • parfum intens

Aplicare:
Gelul de duș poate fi folosit pentru păr și corp. Ideal pentru uz zilnic, prelungește aroma persistentă a parfumului, pe întregul corp.

Compoziție

Consistență
gel

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Allure Homme Sport1