ChanelAccessories oglinda

4×
Chanel Accessories oglinda
Chanel Accessories oglinda
oglinda
173RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 173,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: CHA0002
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Vă este teamă să priviți machiajul în oglindă, după o zi obositoare? Ajunge doar să aveți la îndemână oglinda cosmetică ultrasubțire Chanel Accessories și veți ști imediat! Aceasta încape în orice poșetă, gentuță cosmetică sau chiar și în blazer-ul dvs. Oglinda are două fețe, de aceea puteți să vă verificați machiajul cu oglinda normală sau cu cea cu efect de mărire, care este perfectă atunci când doriți să adăugați look-ului dvs. câteva detalii.

Caracteristici:

  • design reversibil practic
  • compusă dintr-o oglindă clasică și una cu efect de mărire
  • deosebit de ușoară și de subțire
  • pentru un machiaj precis, oriunde și oricând
  • design elegant și compact

Mod de utilizare:
Este suficient doar să deschideți oglinda și să folosiți partea normală sau cea cu efect de mărire.

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.