Caudalie Vinoperfect

crema radianta de noapte impotriva petelor

Caudalie Vinoperfect crema radianta de noapte impotriva petelor
Caudalie Vinoperfect crema radianta de noapte impotriva petelor
40 ml

Cod: CAU1022 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Caudalie Vinoperfect
40 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descrierea produsului Caudalie Vinoperfect

Tenul trebuie îngrijit și seara. Tratamentul de noapte Caudalie Vinoperfect îngrijește pielea în timpul somnului și îi dă tot ce are nevoie.

Caracteristici:

  • regenerează și revitalizează
  • la atingere, pielea este fină ca mătasea
  • preparatul este non-comedogenic

Cum se utilizează:
Se aplică cu mișcări circulare, pe pielea curată și se masează ușor. A se utiliza regulat în fiecare seară.

Caracteristici

Când se utilizează
noaptea
Consistență
crema
Efect
iluminare, împotriva petelor pigmentare, unificare
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
pentru toate vârstele

Despre brand Caudalie

Cosmeticele naturale franțuzești Caudalie reprezintă o combinație unică între progresele științei și natura pură a podgoriilor franceze. Ingredientul cheie al tuturor produselor Caudalie este uleiul din semințele de struguri, cel mai puternic antioxidant din regnul vegetal, datorită conținutului ridicat de polifenoli.

Ideea pentru aceste cosmetice unice și extrem de eficiente s-a născut în 1993, la Bordeaux, în timpul culesului strugurilor, când viitorii fondatori ai brandului, soții Mathilde și Bertrand Thomas, s-au întâlnit cu profesorul Joseph Vercauteren, care le-a împărtășit descoperirile sale științifice despre vin. Astfel, după doi ani, a apărut compania Caudalie, producătoare de cosmetice de înaltă calitate, pe baza proprietăților unice ale uleiului din semințe de struguri.

În afară de produsele pentru piele și corp, brandul Caudalie oferă, de asemenea, produse pentru bronzare, produse de îngrijire a părului, produse cosmetice decorative și o gamă unică de parfumuri. Conceptul brandului Caudalie pornește de la respectul pentru mediu și ecologie. De aceea, produsele Caudalie nu conțin parabeni sau uleiuri minerale, iar brandul este implicat activ în diverse proiecte ecologice. O certitudine în cazul produselor Caudalie este aceea că nu sunt testate pe animale.