Skip to main content

Catricex Jenny ruj și creion pentru conturul buzelor

Catrice x Jenny ruj și creion pentru conturul buzelor
Catrice x Jenny ruj și creion pentru conturul buzelor
Nou
52RON

În stoc | 52,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: CTE03448
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Catrice x Jenny. Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Caracteristici:

  • conturează și accentuează perfect buzele
  • hidratează și îngrijește buzele
  • pigmentare intensă
  • rezistență de lungă durată

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Se conturează buzele cu creionul, apoi se aplică rujul sau luciul de buze. Rujul se aplică pe buze cu tușe delicate, dinspre centru spre colțuri.

Caracteristici

Culoare
nud
Tipuri de seturi
set cadou
Substanțe active
unt de shea

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.