CatriceVelvet Matt creion contur buze

8×
Catrice Velvet Matt creion contur buze
Catrice Velvet Matt creion contur buze
culoare 70 I Dream Of Auber-Jeannie 1.3 g
12RON

923,08RON / 100 g, incl. TVA
Cod: CTE01698 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 20.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Catrice Velvet Matt
Caracteristici

În cazul în care doriți ca buzele dvs. să fie perfecte și nemaipomenit de senzuale, nu este suficient doar să aplicați un ruj. Creionul pentru conturarea buzelor, Catrice Velvet Matt, are o textură de ceară, datorită căreia va contura buzele, le va defini forma și va împiedica migrarea rujului. În plus, compoziția devine mată după aplicare, așa că va completa perfect rujurile mate trendy.

Caracteristici:

  • devine mat după aplicare
  • definește și accentuează forma buzelor
  • fixează colțurile buzelor, împiedicând migrarea rujului
  • completează perfect rujurile mate
  • se usucă rapid
  • este rezistent la apă

Aplicare:
Folosind vârful creionului, aplicați pe colțurile buzelor. Apoi aplicați rujul, așa cum sunteți obișnuită. Cu ajutorul creionului, nu doar că veți putea contura buzele, dar le veți putea și completa – apoi puteți aplica rujul, însă nu este necesar.

Caracteristici

Culoare
roz

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Velvet Matt8