CatriceThe Nude Mauve Collection paletă cu farduri de ochi

1×
Catrice The Nude Mauve Collection paletă cu farduri de ochi
Catrice The Nude Mauve Collection paletă cu farduri de ochi
10.6 g
25RON

În stoc | 235,85RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CTE03336
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Paleta pentru machiaj ochilor Catrice The Nude Mauve Collection oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de farduri de pleoape.

Caracteristici:

  • pigmentare intensă
  • nuanțele sunt ușor de combinat
  • pentru o rezistență de lungă durată
  • efect sclipitor și mat

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Se aplică pe pleoape, cu aplicatorul furnizat sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Culoare
maro, roz, gri, nud
Efect
mat, sclipitor

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.