CatriceStylist eyeliner rezistent la apa

24×
Catrice Stylist eyeliner rezistent la apa
Catrice Stylist eyeliner rezistent la apa
Promoție
Economisiți
19RON

Economisiți 26%
culoare 010 Don't leave me 1,7 ml
14RON

În stoc | 823,53RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: CTE01682
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Credeți că apa și ochii intens machiați nu se împacă? Conturul de ochi rezistent la apă Catrice Stylist vă convinge de contrariul. În câteva secunde, evidențiați forma ochilor și le conferiți profunzime. Puteți fi sigură de rezultatul ireproșabil, timp de până la 24 de ore. Vă puteți bucura de ochii intens machiați chiar și în timpul jocurilor la piscină.

Caracteristici:

  • formula rezistentă la apă împiedică întinderea
  • pigmentarea asigură o culoare foarte neagră
  • textura de tip gel aderă la pleoapă
  • vârful subțire facilitează o aplicare precisă
  • produsul este potrivit pentru vegani

Aplicare:
Se trasează o linie subțire pe pleoapa de sus, din colțul intern spre colțul extern al ochiului. Pentru efectul de ochi de pisică, prelungiți ușor linia înspre exterior.

Caracteristici

Culoare
negru
Consistență
fluid
Efect
rezistent la apă

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.