Catrice Professional Brow Palette paleta pentru machiaj sprancene

5×
Catrice Professional Brow Palette paleta pentru machiaj sprancene
Catrice Professional Brow Palette paleta pentru machiaj sprancene
culoare 020 Medium to Dark 5.5 g

  • Catrice Professional Brow Palette paleta pentru machiaj sprancene
  • Catrice Professional Brow Palette paleta pentru machiaj sprancene
Cod: CTE02958 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Catrice Professional Brow Palette

Paleta pentru fondul de ten sprâncenelor Catrice Professional Brow Palette ajută la crearea unui look aranjat, îngrijit și precis.

Caracteristici:

  • accentuează perfect sprâncenele
  • asigură culoare, formă și fixare
  • ceară pentru sprâncene
  • textură pudrată

Ingrediente:

  • oglindă

Cum se utilizează:
Cu ajutorul pensulei sau al aplicatorului, se modelează și se colorează sprâncenele, pentru obținerea formei și a culorii dorite.

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Professional Brow Palette5