Catrice Luxchrome

lac de unghii de baza si superioara

Catrice Luxchrome lac de unghii de baza si superioara
Catrice Luxchrome lac de unghii de baza si superioara
Catrice Luxchrome lac de unghii de baza si superioara
10 ml
15RON

Cod: CTE01635 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.03.2019
Ridicare personală
luni 25.03.2019
Catrice Luxchrome
10 ml | 15RON

Descriere cosmetice Catrice Luxchrome

Lacul de unghii Catrice Luxchrome asigură, în scurt timp, unghii frumoase și îngrijite.

Caracteristici:

  • aplicare confortabilă
  • menține unghiile sănătoase și frumoase
  • fortifică și întărește unghiile

Cum se utilizează:
Se aplică pe unghiile perfect curate și fără lac. Se lasă să se usuce și se aplică lacul colorat. Aplicarea lacului este ultima etapă a manichiurii.

Despre brand Catrice

Cosmetica decorativă Catrice încântă orice femeie căreia îi place să se fardeze. Produse de prim rang, ambalaje luxoase şi preţuri atractive – aceasta este Catrice, cosmetica inspirată de actualele trenduri mondiale în machiaj! Datorită paletei largi de culori, puteţi crea cu mare uşurinţă un machiaj în stil extravagant sau clasic. Filozofia brand-ului Catrice este de a prezenta efervescenţă, diversitate şi varietate, accesibile oricărei femei!
Brand-ul Catrice este îndrăgit şi pentru ediţiile sale limitate exclusive, create conform tendinţelor prezentate la defilările de modă. Datorită acestora, alături de Catrice puteţi descoperi şi încerca mereu ceva nou!
Toate produsele Catrice sunt compuse din ingrediente de o calitate excepţională, îmbunătăţite constant. Cosmetica decorativa Catrice este controlată regulat şi aprobată dermatologic. Produsele nu sunt testate pe animale, lucru valabil nu doar pentru produsele individuale, dar şi pentru fiecare materie primă utilizată.