Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow paleta de farduri iluminatoare

4×
Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow paleta de farduri iluminatoare
Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow paleta de farduri iluminatoare
Promoție
12.6 g
32RON

253,97RON / 100 g, incl. TVA
Cod: CTE02740 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 09.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 06.08.2021

Descriere Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow

Oferiți machiajului dumneavoastră strălucire briliantă cu paleta Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow! Cu două pudre iluminatoare și una bronzantă, strălucitoare, precum și o oglindă integrată, paleta cu un ambalaj cartonat de înaltă calitate, este de asemenea ideală pentru retușări.

Caracteristici:

  • oferă strălucire machiajului
  • iluminează tenul
  • evidențiază trăsăturile feței
  • oglindă integrată
  • ambalaj cartonat ușor de transportat
  • ideal pentru retușuri

Ingrediente:

  • vegan

Aplicare:
Aplicați pudra iluminatoare pe cel mai înalt punct al pomeților cu o pensulă pufoasă, mică, destinată iluminatorului. Utilizați pudra bronzantă pentru a încălzi tonul feței, pe obraji, cu o pensulă pufoasă medie.

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow3