Catrice Lash Couture #instavolume lashesgenefalse

Catrice Lash Couture #instavolume lashes gene  false
Catrice Lash Couture #instavolume lashes gene  false
Livrare gratuită
+ lipici 1 ml
20RON

Cod: CTE02032 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.04.2020

Descrierea produsului Catrice Lash Couture #instavolume lashes

Produsul Catrice Lash Couture #instavolume lashes intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

  • impresie naturală
  • potrivit pentru ocazii de seară, dar și pentru purtarea zilnică
  • aplicare rapidă și ușoară

Ingrediente:

  • gene artificiale

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate rezonabilă de lipici pe genele false, iar acestea se lipesc pe pleoapa de sus, cât mai aproape de rădăcinile propriilor gene.

Despre brand Catrice

Cosmetica decorativă Catrice încântă orice femeie căreia îi place să se fardeze. Produse de prim rang, ambalaje luxoase şi preţuri atractive – aceasta este Catrice, cosmetica inspirată de actualele trenduri mondiale în machiaj! Datorită paletei largi de culori, puteţi crea cu mare uşurinţă un machiaj în stil extravagant sau clasic. Filozofia brand-ului Catrice este de a prezenta efervescenţă, diversitate şi varietate, accesibile oricărei femei!
Brand-ul Catrice este îndrăgit şi pentru ediţiile sale limitate exclusive, create conform tendinţelor prezentate la defilările de modă. Datorită acestora, alături de Catrice puteţi descoperi şi încerca mereu ceva nou!
Toate produsele Catrice sunt compuse din ingrediente de o calitate excepţională, îmbunătăţite constant. Cosmetica decorativa Catrice este controlată regulat şi aprobată dermatologic. Produsele nu sunt testate pe animale, lucru valabil nu doar pentru produsele individuale, dar şi pentru fiecare materie primă utilizată.

Rating Catrice Lash Couture #instavolume lashes

tracking pixel