Catrice Lash Couture #instavolume lashes genefalse

8×
Catrice Lash Couture #instavolume lashes gene false
Catrice Lash Couture #instavolume lashes gene false
+ lipici 1 ml
20RON

20,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CTE02032 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 06.08.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Catrice Lash Couture #instavolume lashes

Un accesoriu indispensabil care face parte deja din ritualul oricărui machiaj. Setul de gene false Catrice Lash Couture #instavolume lashes crește volumul genelor într-un mod ce pare natural și subliniază frumusețea ochilor, oferind un aspect inedit de fiecare dată. Se pot aplica în câteva secunde, direct din confortul de acasă, fără a fi nevoie de intervenția unui profesionist.

Caracteristici:

 • contribuie la crearea unui look complet și perfect
 • gene individuale disponibile în trei mărimi diferite
 • nu provoacă alergii sau inconfort
 • amplifică și intensifică privirea
 • nu afectează genele naturale
 • creează un aspect natural
 • se îndepărtează ușor
 • are lipici integrat
 • sunt reutilizabile
 • se aplică ușor

Mod de utilizare:
Aplicați o cantitate mică de lipici pe baza genelor false și așteptați 30 de secunde să se usuce. Poziționați genele false cât mai aproape de rădăcinile propriilor gene și apăsați ușor. Pentru a îndepărta, scoateți cu grijă genele false și îndepărtați orice urmă de lipici cu degetele.

Compoziție completă

ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, AQUA (WATER), PHENOXYETHANOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Lash Couture #instavolume lashes8