Catrice Lash Couture 3D gene false

Catrice Lash Couture 3D gene false
Catrice Lash Couture 3D gene false
CO2 0

 • Catrice Lash Couture 3D gene false
 • Catrice Lash Couture 3D gene false
 • Catrice Lash Couture 3D gene false
Cod: CTE03365 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Catrice Lash Couture 3D

Nu e cazul ca genele frumoase, lungi și intense să rămână doar un vis. Genele false Catrice Lash Couture 3D vă asigură o privire dramatică și seducătoare. Bucurați-vă de gene lungi și dese, oricând doriți.

Caracteristici:

 • creează un efect dramatic
 • arată foarte natural
 • genele par imediat mai lungi și mai dese
 • sunt foarte ușoare și aproape că nu se simt pe ochi

Cum se utilizează:
Puteți scurta mai întâi genele false, la o lungime adecvată mărimii ochilor dvs. Întindeți adezivul pe bandă, lăsați scurt timp să se usuce și lipiți banda pe pleoapă, cât mai aproape de genele naturale.

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Lash Couture 3D