Catrice Glow Illusion pudra pentru luminozitate

5×
Catrice Glow Illusion pudra pentru luminozitate
Catrice Glow Illusion pudra pentru luminozitate
culoare TRANSLUCENT RADIANCE 11 g

Cod: CTE02099 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
15% reducere la cosmetice! Folosiți codul 15notino în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Catrice Glow Illusion
Caracteristici

Setați machiajul tenului instant, cu un finisaj natural! Pudra pulbere Catrice Glow Illusion, asigură machiajului un finisaj neted și o strălucire radiantă, datorită microparticulelor de luminozitate care reflectă lumina.

Caracteristici:

  • fixează machiajul tenului
  • finisaj natural
  • oferă luminozitate
  • textură de pudră pulbere catifelată

Aplicare:
Aplicați cu o pensulă destinată pudrei sau un burețel de machiaj pentru a fixa machiajul tenului, sau pe fața nemachiată pentru un plus de luminozitate și un aspect neted.

Caracteristici

Efect
iluminator

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Glow Illusion5