CatriceEye’Matic eyeliner

28×
Catrice Eye’Matic eyeliner
Catrice Eye’Matic eyeliner
culoare 010 It's Black Friday 3.5 ml

Cod: CTE01681 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Catrice Eye’Matic
Caracteristici

Vă place când cineva vă complimentează machiajul ochilor? Obișnuiți-vă cu asta! Eyeliner-ul lichid Catrice Eye’Matic de culoare neagră, este prezentat într-o versiune nouă foarte delicată, care vă va ajuta să realizați nenumeroase tipuri de machiaj. Uscarea instantanee și rezistența produsului sunt garantate.

Caracteristici:

  • culoare bogată și intensă
  • trasează linii precise
  • aplicator ultra subțire
  • rezistență îndelungată și timp de uscare rapid
  • scoate în evidență machiajul creat și conferă seducție

Cum se utilizează:
Se trasează ușor o linie pe pleoapă, din colțul interior al ochiului spre exterior. Se lasă să se usuce. Se închide cu atenție, după fiecare utilizare.

Notino tip:
Dacă aveți probleme să realizați diferite stiluri de machiaj, încercați să trasați puncte de-a lungul pleoapei și apoi uniți-le (din colțul interior al ochiului spre exterior). Eventualele greșeli pot fi ușor îndepărtate cu ajutorul unui bețișor din bumbac.

Caracteristici

Culoare
negru
Consistență
fluid

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Eye’Matic26