CatriceDisney Princess Pocahontas paletă cu farduri de ochi

Catrice Disney Princess Pocahontas paletă cu farduri de ochi
Catrice Disney Princess Pocahontas paletă cu farduri de ochi
Nou
14,4 g
71RON

În stoc | 493,06RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CTE03409
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Prințesa Pocahontas este frumoasă, curajoasă și independentă. Toate aceste calități sunt surprinse de paleta cu farduri de ochi Catrice Disney Princess Pocahontas. Conține o colecție de 18 farduri asortate pentru machiaje fermecătoare, cu care cuceriți inima oricui vă privește.

Caracteristici:

  • pigmentare intensă
  • cu finisaj mat, metalic sau sclipitor
  • persistență îndelungată
  • cu parfum plăcut
  • cu design superb
  • cu oglinjoară practică

Ingrediente:

  • vegană

Aplicare:
Fardurile din paleta Catrice Disney Princess Pocahontas se aplică folosind pensula sau degetele. Nuanțele mate sunt ideale ca umbre de bază, iar cele cu sclipici, aplicate în centrul pleoapei, creează un efect 3D impresionant. Culorile deschise se aplică în colțul interior al ochiului, culorile închise în cel exterior. Dacă aveți ochii depărtați, procedați invers.

Sfat Notino:
Descoperiți și alte produse de machiaj inspirate de prințesele Disney. În colecția Catrice Disney Princess găsiți paletele Ariel, Belle, precum și balsamuri pentru buze.

Caracteristici

Culoare
maro, roz
Efect
mat, metalic, sclipitor

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.