Catrice Dazzle Bomb

lac de unghii stralucitor

Catrice Dazzle Bomb lac de unghii stralucitor
Catrice Dazzle Bomb lac de unghii stralucitor
Catrice Dazzle Bomb lac de unghii stralucitor
culoare 03 Amethyst 10 ml
19RON

Cod: CTE1595 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți, 19.02.2019
Ridicare personală
marți, 19.02.2019
Catrice Dazzle Bomb
culoare 03 Amethyst 10 ml | 19RON

Descriere cosmetice Catrice Dazzle Bomb

Lacul de unghii Catrice Dazzle Bomb asigură, în scurt timp, unghii frumoase și îngrijite.

Caracteristici:

  • aplicare confortabilă
  • culori strălucitoare și bogate
  • conferă un luciu intens

Cum se utilizează:
Lacul se aplică pe unghiile curate și degresate, cu ajutorul pensulei. Pentru un rezultat mai estetic, se vor aplica 2 straturi.

Despre brand Catrice

Cosmetica decorativă Catrice încântă orice femeie căreia îi place să se fardeze. Produse de prim rang, ambalaje luxoase şi preţuri atractive – aceasta este Catrice, cosmetica inspirată de actualele trenduri mondiale în machiaj! Datorită paletei largi de culori, puteţi crea cu mare uşurinţă un machiaj în stil extravagant sau clasic. Filozofia brand-ului Catrice este de a prezenta efervescenţă, diversitate şi varietate, accesibile oricărei femei!
Brand-ul Catrice este îndrăgit şi pentru ediţiile sale limitate exclusive, create conform tendinţelor prezentate la defilările de modă. Datorită acestora, alături de Catrice puteţi descoperi şi încerca mereu ceva nou!
Toate produsele Catrice sunt compuse din ingrediente de o calitate excepţională, îmbunătăţite constant. Cosmetica decorativa Catrice este controlată regulat şi aprobată dermatologic. Produsele nu sunt testate pe animale, lucru valabil nu doar pentru produsele individuale, dar şi pentru fiecare materie primă utilizată.

 

free delivery