Catrice Couture Single

gene false

Catrice Couture Single gene false
Catrice Couture Single gene false
Catrice Couture Single gene false
gene false
20RON

Cod: CTE1175 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 19.11.2018
ridicare personală
luni, 19.11.2018
Catrice Couture Single
gene false | 20RON

Descriere cosmetice Catrice Couture Single

Produsul Catrice Couture Single intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

 • impresie naturală
 • îndesește și completează genele lipsă
 • aplicare rapidă și ușoară
 • mărește optic ochii și conferă profunzime privirii

Ingrediente:

 • lipiciul nu este inclus în pachet

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate rezonabilă de lipici pe genele false, iar acestea se lipesc pe pleoapa de sus, cât mai aproape de rădăcinile propriilor gene. Pentru siguranță, nu se va exercita vreo apăsare, pentru a nu răni pielea.

Despre brand Catrice

Cosmetica decorativă Catrice încântă orice femeie căreia îi place să se fardeze. Produse de prim rang, ambalaje luxoase şi preţuri atractive – aceasta este Catrice, cosmetica inspirată de actualele trenduri mondiale în machiaj! Datorită paletei largi de culori, puteţi crea cu mare uşurinţă un machiaj în stil extravagant sau clasic. Filozofia brand-ului Catrice este de a prezenta efervescenţă, diversitate şi varietate, accesibile oricărei femei!
Brand-ul Catrice este îndrăgit şi pentru ediţiile sale limitate exclusive, create conform tendinţelor prezentate la defilările de modă. Datorită acestora, alături de Catrice puteţi descoperi şi încerca mereu ceva nou!
Toate produsele Catrice sunt compuse din ingrediente de o calitate excepţională, îmbunătăţite constant. Cosmetica decorativa Catrice este controlată regulat şi aprobată dermatologic. Produsele nu sunt testate pe animale, lucru valabil nu doar pentru produsele individuale, dar şi pentru fiecare materie primă utilizată.