CatriceCouture Single genefalse

3×
Catrice Couture  Single gene  false
Catrice Couture  Single gene  false
gene false
19RON

19,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CTE1175 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 06.08.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Catrice Couture Single

Produsul Catrice Couture Single intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

  • impresie naturală
  • îndesește și completează genele lipsă
  • aplicare rapidă și ușoară
  • mărește optic ochii și conferă profunzime privirii

Ingrediente:

  • lipiciul nu este inclus în pachet

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate rezonabilă de lipici pe genele false, iar acestea se lipesc pe pleoapa de sus, cât mai aproape de rădăcinile propriilor gene. Pentru siguranță, nu se va exercita vreo apăsare, pentru a nu răni pielea.

Compoziție completă

(KLEBER/GLUE): 2-ETHYLHEXYL ACRYLATE, AQUA (WATER), METHYL METHACRYLATE, ETHYL ACRYLATE, METHACRYLIC ACID. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Couture Single3