Catrice Clean ID ulei hrănitor de buze

1×
Catrice Clean ID ulei hrănitor de buze
Catrice Clean ID ulei hrănitor de buze
2 ml

  Cod: CTE02972 | Acest produs este momentan indisponibil

  Descriere Catrice Clean ID
  Caracteristici

  Luciul de buze Catrice Clean ID dă buzelor un aspect minunat.

  Caracteristici:

  • hidratează și catifelează buzele
  • conferă buzelor o culoare saturată
  • nuanță incoloră

  Cum se utilizează:
  Se aplică pe buze un strat uniform, cu aplicatorul.

  Caracteristici

  Efect
  nutriție
  Efect
  strălucitor

  Despre brand Catrice

  Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

  Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

  Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

  Rating Catrice Clean ID