Caron Tabac Blond Eau de Parfum pentru femei

Caron Tabac Blond Eau de Parfum pentru femei
Caron Tabac Blond Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: CRN0190 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Caron Tabac Blond
Compoziție

Seducția e un joc, iar un parfum irezistibil este arma feminină cu care veți fi mereu în avantaj. Apa de parfum Caron Tabac Blond vă învăluie într-un voal de aromă sofisticată, oricând veți dori să străluciți.

  • parfum pielos
  • parfum floral
  • alegerea ideală pentru o femeie cu gândire liberă
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece
  • parfum deosebit, pentru ocazii speciale

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piele, floare de tei, garoafa
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
vetiver, Ylang-Ylang, iris
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, mosc, virginia cedru, patchouli
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Caron

Parfumurile Caron | Marca Caron a fost infiintata in 1904 de francezul Ernest Daltroff. Desi fara pregatire in acest domeniu, Daltroff se lasa condus de pasiunea sa pentru arome, iar in 1911 lanseaza primul parfum Caron pentru femei, care inregistreaza un mare succes- Narcisse Noir.

Daltroff o angajeaza pe croitoreasa Felicie Wanpouille pentru a-l consilia privind directia artistica a parfumeriei. Viziunea ei a jucat un rol semnificativ in evolutia companiei Caron. Ea a fost cea care a propus design-ul elegant al sticlelor si ambalajele. Ulterior a devenit muza lui Daltroff, dand curs zvonurilor ca intre cei doi s-ar fi infiripat o idila. Fara a confirma aceste zvonuri, cei doi au continuat parteneriatul care a dus la cele mai inovatoare si iubite parfumuri. Mai tarziu, fiind evreu si in conditiile amenintarii naziste, Daltroff fuge spre America, de unde nu se mai intoarce, lasand parfumeria pe mainile muzei sale. Caron a prosperat si sub conducerea fostei croitorese, care a lansat parfumuri pana la moartea ei. Iar in 1998 compania este cumparata de Patrick Alès.

Rating Caron Tabac Blond