Caron Pour Un Homme

deospray pentru bărbați 200 ml

Caron Pour Un Homme deospray pentru bărbați 200 ml
Caron Pour Un Homme deospray pentru bărbați 200 ml
deospray pentru bărbați 200 ml

Cod: CRN0127 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Caron Pour Un Homme
deospray pentru bărbați 200 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Caron Pour Un Homme

Deodorantul spray Caron Pour Un Homme completează perfect parfumul din aceeași serie. Combate eficient transpirația nedorită, îngrijește pielea axilelor și o menține proaspătă și frumos parfumată, ore în șir.

Despre brand Caron

Parfumurile Caron | Marca Caron a fost infiintata in 1904 de francezul Ernest Daltroff. Desi fara pregatire in acest domeniu, Daltroff se lasa condus de pasiunea sa pentru arome, iar in 1911 lanseaza primul parfum Caron pentru femei, care inregistreaza un mare succes- Narcisse Noir.

Daltroff o angajeaza pe croitoreasa Felicie Wanpouille pentru a-l consilia privind directia artistica a parfumeriei. Viziunea ei a jucat un rol semnificativ in evolutia companiei Caron. Ea a fost cea care a propus design-ul elegant al sticlelor si ambalajele. Ulterior a devenit muza lui Daltroff, dand curs zvonurilor ca intre cei doi s-ar fi infiripat o idila. Fara a confirma aceste zvonuri, cei doi au continuat parteneriatul care a dus la cele mai inovatoare si iubite parfumuri. Mai tarziu, fiind evreu si in conditiile amenintarii naziste, Daltroff fuge spre America, de unde nu se mai intoarce, lasand parfumeria pe mainile muzei sale. Caron a prosperat si sub conducerea fostei croitorese, care a lansat parfumuri pana la moartea ei. Iar in 1998 compania este cumparata de Patrick Alès.

Rating Caron Pour Un Homme

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!