Carolina Herrera Good Girl set cadou VI. pentru femei

Carolina Herrera Good Girl set cadou VI. pentru femei
Carolina Herrera Good Girl set cadou VI. pentru femei

Cod: CHR03395 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 80 ml + lapte de corp 100 ml

Descriere parfum Carolina Herrera Good Girl
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Carolina Herrera Good Girl , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • parfum de lux pentru pretențioși
  • conține creațiile bestseller ale brandului
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • flacon stilizat
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • Eau de Parfum 80 ml
  • lapte de corp 100 ml

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera Good Girl