Carolina Herrera CH Men

after shave pentru bărbați 100 ml

1×
Carolina Herrera CH Men after shave pentru bărbați 100 ml
Carolina Herrera CH Men after shave pentru bărbați 100 ml
after shave pentru bărbați 100 ml

Cod: CHR0086 | Acest produs este momentan indisponibil
Carolina Herrera CH Men
after shave pentru bărbați 100 ml

Descriere parfum Carolina Herrera CH Men

Apa după ras pentru bărbați Carolina Herrera CH Men CH Men completează perfect parfumul din aceeași serie. Împrospătează pielea care este iritată și înroșită după ras și-i dă o nouă porție de energie.

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Ulterior, Carolina Herrera a uimit publicul cu colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan - sau cu apa de parfum Carolina Herrera Good Girl. Ca și celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - Good Girl simbolizează luxul, eleganța și tradiția.

Rating Carolina Herrera CH Men

Adaugă o nouă recenzie

4.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală