Carolina Herrera 212 VIP Wild Party

eau de toilette pentru femei 80 ml editie limitata

Carolina Herrera 212 VIP Wild Party eau de toilette pentru femei 80 ml editie limitata
Carolina Herrera 212 VIP Wild Party eau de toilette pentru femei 80 ml editie limitata
80 ml

Cod: CHR0800 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Carolina Herrera 212 VIP Wild Party
80 ml

Descriere parfum Carolina Herrera 212 VIP Wild Party

Parfumul Carolina Herrera 212 VIP Wild Party, unic și irezistibil de seducător, te vrăjește cu intensitatea și aura sa de lux.

  • parfum de flori și fructe
  • pentru femeia modernă și încrezătoare
  • recomandat în special pentru vreme caldă

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Ulterior, Carolina Herrera a uimit publicul cu colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan - sau cu apa de parfum Carolina Herrera Good Girl. Ca și celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - Good Girl simbolizează luxul, eleganța și tradiția.

Rating Carolina Herrera 212 VIP Wild Party

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!