Carolina Herrera 212 VIP set cadou VIII. pentru femei

Carolina Herrera 212 VIP set cadou VIII. pentru femei
Carolina Herrera 212 VIP set cadou VIII. pentru femei
Livrare gratuită
319RON

319RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CHR03455 | 3 de buc. în stoc

Eau de Parfum 50 ml + lapte de corp 75 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 02.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 01.03.2021

Descriere parfum Carolina Herrera 212 VIP
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Carolina Herrera 212 VIP , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • bucură orice femeie
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • design de lux
  • într-o casetă practică și multifuncțională

Setul conține:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • lapte de corp 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera 212 VIP