Carolina Herrera 212 VIP Rosé spray parfumat pentru par pentru femei

Carolina Herrera 212 VIP Rosé spray parfumat pentru par pentru femei
Carolina Herrera 212 VIP Rosé spray parfumat pentru par pentru femei
30 ml

Cod: CHR03295 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Carolina Herrera 212 VIP Rosé

Deși parfumul clasic parfumează părul, are și un efect deshidratant și de perturbare a structurii sale. Încercați și vă veți convinge că parfumul pentru păr Carolina Herrera 212 VIP Rosé este o soluție mult mai bună. Conferă părului un parfum superb, dar și nutriție.

Caracteristici:

  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție
  • completează parfumul din aceeași linie

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera 212 VIP Rosé