Carolina Herrera212 VIP Men Wins Eau de Parfum (editie limitata) pentru bărbați

Carolina Herrera 212 VIP Men Wins Eau de Parfum (editie limitata) pentru bărbați
Carolina Herrera 212 VIP Men Wins Eau de Parfum (editie limitata) pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
439RON

439,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHR03500 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 22.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Carolina Herrera 212 VIP Men Wins
Compoziție

Nu lăsați nimic să vă oprească și oferiți-vă imboldul cheie, în orice situație. Apa de parfum pentru bărbați Carolina Herrera 212 VIP Men Wins vă oferă un influx imediat de energie la nivel senzorial. Vă îmboldește să rezolvați totul cu viziune și degajare.

  • parfum fougère
  • iese în evidență la bărbații care nu se tem să fie ei înșiși
  • ediție limitată
  • versiunea feminină a acestui parfum este de asemenea disponibilă

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina verde, busuioc, yuzu
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lavanda, piper negru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver haitian, tonka
Grupe de parfumuri
verzi, fougère

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera 212 VIP Men Wins