Carolina Herrera212 VIP Black set cadou I. pentru bărbați

Carolina Herrera 212 VIP Black set cadou I. pentru bărbați
Carolina Herrera 212 VIP Black set cadou I. pentru bărbați
Nou
Livrare gratuită
356RON

356,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CHR03520 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Eau de Parfum 100 ml + gel de duș 100 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere Carolina Herrera 212 VIP Black
Compoziție

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum bărbătesc Carolina Herrera 212 VIP Black conține, în afară de parfum, produse cosmetice cu care rutina dvs. de îngrijire va fi armonizată până în cel mai mic detaliu.

Caracteristici:

  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • design de lux

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • gel de duș 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera 212 VIP Black