Carolina Herrera 212 Sexy Men

deostick pentru bărbați 75 ml

Carolina Herrera 212 Sexy Men deostick pentru bărbați 75 ml
Carolina Herrera 212 Sexy Men deostick pentru bărbați 75 ml
deostick pentru bărbați 75 ml

Cod: CHR0128 | Acest produs este momentan indisponibil
Carolina Herrera 212 Sexy Men
deostick pentru bărbați 75 ml

Descriere parfum Carolina Herrera 212 Sexy Men

Deodorantul solid Carolina Herrera 212 Sexy Men completează perfect parfumul din aceeași colecție. Previne în mod eficient transpirația neplăcută, îngrijește pielea sensibila din axilă și o parfumează ore în șir.

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Ulterior, Carolina Herrera a uimit publicul cu colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan - sau cu apa de parfum Carolina Herrera Good Girl. Ca și celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - Good Girl simbolizează luxul, eleganța și tradiția.

Rating Carolina Herrera 212 Sexy Men

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!