Calvin Klein Obsession Night for Men eau de toilette pentru barbati

13×
Calvin Klein Obsession Night for Men eau de toilette pentru barbati 125 ml
Calvin Klein Obsession Night for Men eau de toilette pentru barbati 125 ml
125 ml

Cod: CAK0252 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Calvin Klein Obsession Night for Men
Compoziție

Calvin Klein Obsession Night for Men, este un parfum masculin, bogat in arome, sexy, pentru un barbat puternic si pedant. Iti trezeste sentimente ascunse, care dezvaluie secrete si dorinte fara limite.  Acordurile initiale, sunt cele de pere dulci, salvie argintie si cardamon cu o aroma puternica. In notele de mijloc se ascund arome de nucsoara si mosc senzual. Note de baza puternice sunt cele de vetiver, patchouli si aroma de vanilie. Aceasta aroma incitanta, misterioasa si erotica, este special conceputa pentru acele nopti pasionale.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
para, cardamom, pelin
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
nucsoara, mosc, velur
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, vanilie, vetiver
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein Obsession Night for Men13