Cadouri de Paște

Deja simțiți cum vă cade greu la stomac ideea mormanelor de ciocolată și de ouă gătite în toate felurile? Paștele nu trebuie să însemne doar bunătăți. Răsfățați-i pe cei dragi cu cadouri de Paște care să le sporească frumusețea, nu greutatea. Pentru inspirație, sugerăm câteva idei de cadouri de Paște.

Ce ziceți de mici cadouri de Paște cu tematică pascală? Săpunul Smooth Egg Skin, de la brandul Holika Holika are nu numai formă de ou, ci chiar conține albuș, pentru o piele fermă. Sau încercați unul dintre balsamurile de buze de la EOS, ale căror ambalaje frumos colorate sugerează ouăle de Paște.

Căutați un amuzant cadou de Paște pentru adulți? Selectați un parfum „pascal“, cu iepurașul Playboy. Și, dacă alegeți mai degrabă cadouri de Paște pentru copii, sigur îi veți bucura cu produse cosmetice cu personaje amuzante.

Primăvara este anotimpul ideal pentru un nou parfum, ciorapi spray sau produse de machiaj. La Notino am pregătit o mare promoție de Paște și reduceri de Paște, unde fiecare poate găsi cadoul ideal. Bucurați-vă de un Paște Fericit și răsfățați-i atât pe cei dragi, cât și pe dumneavoastră înșivă.

întregul text ascundeți textul

Ai ales

  • Pentru femei
Afișare filtru Restrânge filtrul

Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Grupe de parfumuri

Ratingul

  •   3
  •   8