Cadoul dvs. de la brandul MEDIBLANC

Îngrijire dentară profesională, din confortul de acasă? Cu MEDIBLANC devine o joacă. Produsele MEDIBLANC, cu ingrediente naturale unice, protejează împotriva apariției cariilor dentare și susțin sănătatea cavității bucale. Pastele de dinți bestseller nu conțin adaosuri de peroxid sau de fluor și au spumare și abraziune redusă.

întregul text ascundeți textul

 

 

Această periuță curăță dinții cu blândețe și cu minuțiozitate, datorită densității mari a perilor fini și tăiați drept, pentru un plus de efectivitate. Un alt avantaj al periuțelor de dinți Soft este acela că îndepărtează eficient placa dentară, fără a necesita exercitarea unei presiuni la periaj.

Cum curățăm perfect dinții, în trei pași:
 
1. Alegeți periuța corectă (cu cele de la MEDIBLANC nu aveți cum să dați greș).
2. Insistați asupra unei paste de calitate (nu ezitați să le combinați, de ex. dimineața folosiți pasta cu efect de albire MEDIBLANC Whitening, iar seara pasta MEDIBLANC Healthy Gums, pentru protecția gingiilor).
3. Nu uitați apa de gură, care vă ajută să preveniți formarea plăcii dentare (MEDIBLANC Anti-Plaque), protejează gingiile, întărește smalțul dentar și reduce sensibilitatea dinților (MEDIBLANC Sensitive Care).