CacharelNoa Fleur eau de toilette pentru femei

Cacharel Noa Fleur eau de toilette pentru femei 100 ml
Cacharel Noa Fleur eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CAC0054
Un cadou pentru tine
Parfum pentru bărbați Spirit of the Brave 35 ml cadou, la achiziția produselor Azzaro, Diesel, Cacharel sau Ralph Lauren de peste 200 RON. La cumpărături de peste 270 RON primiți gratuit varianta de 50 ml, iar dacă cumpărați produse de peste 340 RON obțineți varianta de 75 de ml a parfumului.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Grupe de parfumuri
florale

Parfumurile franțuzești Cacharel sunt inspirate de feminitatea pură și sunt jucăușe, radiind scântei de culoare. Se disting prin tonuri pasionale și ingrediente nobile, care îmbină influențele tradiționale cu cele moderne.

Fondatorul brandului, Jean Bousquet, a creat inițial doar haute couture. Cacharel a fost una dintre primele case de modă care, în anii 60, a prezentat o colecție pret-a-porter ca o alternativă pentru haute couture. Astfel, brandul Cacharel, cu creațiile sale proaspete și în tendințe, și-a precedat epoca nu doar în modă, ci și în ceea ce privește parfumurile.

Parfumurile Cacharel celebrează feminitatea și romantismul, pe care le prezintă în cele mai variate forme - în legendarul parfum pentru tinere Anaïs Anaïs, în aroma pasiunii Cacharel Amor Amor sau în îndrăznețul și independentul Yes I Am. Parfumurile Cacharel reflectă olfactiv câte o etapă din viața fiecărei femei.