Byredo Flowerhead

gel de dus pentru femei 225 ml

Byredo Flowerhead gel de dus pentru femei 225 ml
Byredo Flowerhead gel de dus pentru femei 225 ml
gel de dus pentru femei 225 ml

Cod: BYR0639 | Acest produs este momentan indisponibil
Byredo Flowerhead
gel de dus pentru femei 225 ml

Descriere parfum Byredo Flowerhead

Gelul de duș Byredo Flowerhead completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă prospețime și lasă pielea moale și parfumată, stimulează simțurile și îmbunătățește încrederea în sine. Transformă fiecare spălare într-o experiență uimitoare.

Despre brand Byredo

Byredo este un inedit brand suedez de parfumuri de nișă, create de fostul jucător de baschet și artist Ben Gorham. Acest bărbat multitalentat și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri încă din timpul adolescenței.

Decizia de a crea propriul brand de parfumuri de nișă a luat-o însă în 2006, când, la vârsta de 31 de ani, a început să colaboreze cu parfumieri de talie mondială, ca Olivia Giacobetti și Jerome Epinette. La fel ca și creatorul lor, parfumurile Byredo sunt excepționale. Sunt inspirate din experiențele și amintirile copilăriei lui Ben, dar și de strămoșii indieni din partea mamei sale.

Parfumurile Byredo excelează prin compoziții curate și simple, în care fiecare notă iese perfect în evidență. Descoperiți arome care sunt cu adevărat unice, distincte și atrăgătoare în același timp. Încercați excelentele parfumuri de nișă Byredo!

Rating Byredo Flowerhead

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!