Byredo Discovery Collection

set cadou II.

Byredo Discovery Collection set cadou II.
Byredo Discovery Collection set cadou II.
Byredo Discovery Collection set cadou II.
Eau de Parfum 3 x 12 ml

Cod: BYR0773 | Acest produs este momentan indisponibil

Blanche + La Tulipe + Rose of No Man´s Land

Un cadou pentru tine
Scufundă-te în lumea parfumurilor de nișă. Cumpără orice parfum de nisă cu 10% reducere. Folosește codul promoțional 10roniche pentru a beneficia de reducere. Nu se aplică la produsele aflate deja la reducere sau lichidare de stoc.
Byredo Discovery Collection
Eau de Parfum 3 x 12 ml

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Byredo

Byredo este un inedit brand suedez de parfumuri de nișă, create de fostul jucător de baschet și artist Ben Gorham. Acest bărbat multitalentat și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri încă din timpul adolescenței.

Decizia de a crea propriul brand de parfumuri de nișă a luat-o însă în 2006, când, la vârsta de 31 de ani, a început să colaboreze cu parfumieri de talie mondială, ca Olivia Giacobetti și Jerome Epinette. La fel ca și creatorul lor, parfumurile Byredo sunt excepționale. Sunt inspirate din experiențele și amintirile copilăriei lui Ben, dar și de strămoșii indieni din partea mamei sale.

Parfumurile Byredo excelează prin compoziții curate și simple, în care fiecare notă iese perfect în evidență. Descoperiți arome care sunt cu adevărat unice, distincte și atrăgătoare în același timp. Încercați excelentele parfumuri de nișă Byredo!

Rating Byredo Discovery Collection

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!