Bvlgari Rose Goldeaset cadou I. pentru femei

Bvlgari Rose Goldea set cadou I. pentru femei
Bvlgari Rose Goldea set cadou I. pentru femei

Cod: BVL07439 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 90 ml + lapte de corp 75 ml + gel de dus si baie 75 ml + geanta de cosmetice

Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum Bvlgari Rose Goldea
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Bvlgari Rose Goldea , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • setul conține un parfum și accesorii cosmetice din aceeași colecție
  • o frumoasă geantă cadou
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • Eau de Parfum 90 ml
  • lapte de corp 75 ml
  • gel de dus si baie 75 ml
  • geanta de cosmetice

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, moscat
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Bvlgari

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.

Rating Bvlgari Rose Goldea