Bvlgari Pour Femme

eau de toilette pentru femei 100 ml

2×
Bvlgari Pour Femme eau de toilette pentru femei 100 ml
Bvlgari Pour Femme eau de toilette pentru femei 100 ml
Bvlgari Pour Femme eau de toilette pentru femei 100 ml
Bvlgari Pour Femme eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: BVL0173 | Acest produs este momentan indisponibil
Bvlgari Pour Femme
100 ml

Descriere parfum Bvlgari Pour Femme

Bvlgari Eau Fraiche , este un parfum proaspat si usor floral, care este potrivit in special pentru femei extrem de sofisticate si romantice. Parfumul te inconjoara cu aura lui limpede precum cristalul si revitalizeaza mintea.
Primele note se formeaza prin tonuri clare si detaliate, un amestec ametitor floral. Notele de baza, sunt fascinante, tonuri de mosc pretios si pudra catifelata. Acest parfum este cel mai potrivit a fi purtat vara. Datorita compozitiei sale, iti va rasfata simturile un timp indelungat. Bvlgari Eau Fraiche, este un parfum unic, care va ofera un impuls revigorant la orice ora din zi.

Compoziție

Note varf
iasomie, mimoza, trandafir, violeta
Note inima
iasomie, mimoza, trandafir, violeta
Note baza
iris, mosc, vetiver
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Bvlgari

Bvlgari Parfumuri | Bvlgari (fondata în 1884, Roma, Italia), este un brand de lux, cu un stil italian puternic. Marca Bvlgari se inspira din frumusetea atemporala a artei grecesti si romane, fondatorul Sotirio Bvlgari descendent din Epir,  s-a lansat ca producator de bijuterii  din argint ,lucru ce se reflecta in designul sticlelor. Primul magazin Bvlgari se deschide in  Roma si in curand devine foarte popular. Dupa al doilea razboi mondial, familia Bvlgari aplica reguli stricte pentru creatia bijuteriilor  din aur si  accesoriilor Bvlgari , lansand primul magazin din America (New York), concentrându-se, de asemenea, pe productia de ceasuri. In 1993 se lanseaza linia de parfumuri  Bvlgari. Parfumurile Bvlgari devin rapid foarte cautate, plasandu-se in lumea modei ca si produse conventionale, ca de exemplu Eau Parfumee au Thé Vert. Una din cele mai populare game este  Bvlgari Omnia. Istoria parfumurilor Bvlgari este una scurta dar foarte intensa.

Rating Bvlgari Pour Femme

Adaugă o nouă recenzie

5.0
2 Evaluare
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală