Bvlgari Man Wood Essenceset cadou I. pentru bărbați

Bvlgari Man Wood Essence set cadou I. pentru bărbați
Bvlgari Man Wood Essence set cadou I. pentru bărbați
Livrare gratuită
322RON

Cod: BVL07479 | În stoc

Eau de Parfum 100 ml + balsam după bărbierit 100 ml + geanta de cosmetice

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 26.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 25.11.2020

Descriere parfum Bvlgari Man Wood Essence
Compoziție

Un parfum de lux este întotdeauna alegerea ideală, atunci când doriți să faceți cu adevărat plăcere cuiva. Setul de parfum bărbătesc Bvlgari Man Wood Essencefrumos ambalat aduce destinatarului o bucurie și mai mare. Puteți fi sigur că fermecătorul set perfect asortat va avea mare succes.

Caracteristici:

  • bucură orice bărbat
  • setul conține un parfum și accesorii cosmetice din aceeași colecție
  • o frumoasă geantă cadou

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • balsam după bărbierit 100 ml
  • geanta de cosmetice

Compoziție

Grupe de parfumuri
lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Bvlgari

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.

Rating Bvlgari Man Wood Essence