Bvlgari Man Glacial Essence balsam după bărbierit pentru bărbați

Bvlgari Man Glacial Essence balsam după bărbierit pentru bărbați
Bvlgari Man Glacial Essence balsam după bărbierit pentru bărbați
100 ml
245RON

245,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BVL07468 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 16.04.2021

Descriere Bvlgari Man Glacial Essence
Compoziție

Calmează fața după bărbierit și o parfumează, cu o aromă care completează perfect parfumul din aceeași colecție. Îngrijirea după bărbierit Bvlgari Man Glacial Essence este creată special pentru un bărbat modern, căruia îi place să se îngrijească.

Caracteristici:

  • regenerează și revitalizează tenul
  • conferă pielii o aromă plăcută
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție
  • previne iritarea pielii
  • face plăcere oricărui bărbat

Compoziție

Consistență
balm

Despre brand Bvlgari

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.

Rating Bvlgari Man Glacial Essence