Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc lapte de corp unisex

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc lapte de corp unisex
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc lapte de corp unisex
200 ml
152RON

76RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BVL07464 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 08.03.2021

Descriere parfum Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc
Compoziție

Înconjurați-vă cu arome luxoase și în baie, în timpul ritualurilor dvs. matinale sau de seară. Produsul pentru îngrijirea corpului Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc vă încântă simțurile și vă parfumează pielea cu parfumul preferat.

Caracteristici:

  • completează parfumul din aceeași linie
  • ușor de aplicat, se absoarbe bine
  • pielea devine fină și catifelată la atingere

Compoziție

Consistență
lapte

Despre brand Bvlgari

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.

Rating Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc