Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqveeau de toilette pentru bărbați

12×
Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve eau de toilette pentru bărbați
Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve eau de toilette pentru bărbați
Promoție
445RON

Economisiți 51%
100 ml
219RON

Cod: BVL3319 | În stoc
1
Coletăria
marți 25.02.2020
Ridicare personală
miercuri 26.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve
Compoziție

Apa de toaletă Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve captează forța și energia descătușată a Oceanului Atlantic.

  • un parfum lemnos acvatic
  • pentru un bărbat curajos și sigur de sine
  • pentru fiecare zi

Compoziția parfumului:
Compoziția parfumată se bazează pe contraste puternice. Debutează cu un val de prospețime, datorat citricelor, salviei și tonurilor acvatice. Acestea evoluează treptat spre tonuri marine, contrabalansate de esențele de ambră și de mere. Acordurile lemoase calde, amplificate de paciuli și de benzoin, oferă parfumului un final armonios.

Povestea parfumului
Apa de toaletă pentru bărbați Atlantiqve este un tribut adus oceanului și adâncimilor sale infinite, precum și naturii aventuroase a bărbatului care se scufundă în valurile învolburate. Parfumul a fost conceput de Jacques Cavallier, fiind lansat în anul 2017.

Compoziție

Note varf
salvie, bergamota, tonuri acvatice, lamaie siciliana
Note inima
tonuri marine, ambra, mar
Note baza
Amberwood, benzoin, patchouli, vetiver, lemn de santal
Grupe de parfumuri
acvatice, lemnoase

Despre brand Bvlgari

Imaginați-vă materiale neconvenționale, combinații de culori vibrante și motive inconfundabile, care flatează forme perfect echilibrate - am descris brandul Bvlgari. Piesele sale de modă și cosmeticele deosebite vă completează personalitatea și vi se potrivesc ca o a doua piele.

Compania italiană de modă Bvlgari a fost înființată la Roma, în 1884, datorită lui Sotirio Bulgari, bărbatul al cărui nume îl poartă cu mândrie și astăzi. De peste 130 de ani, acest brand creează nu numai modă și accesorii de lux, ci și bijuterii în stil Art Deco.

Bvlgari este, de asemenea, renumit și pentru creația de parfumuri. Compozițiile inconfundabile ale parfumurilor Bvlgari au câștigat inimile femeilor și ale bărbaților din întreaga lume. De exemplu, linia de parfumuri pentru femei Bvlgari Omnia, inspirată de strălucirea pietrelor prețioase, este una dintre legendele care au beneficiat, pe parcursul anilor, de numeroase creații noi, în ediții atât limitate, cât și permanente.

Bvlgari este nu numai un simbol al excelenței, ci și un brand pentru care soarta planetei noastre contează. Se implică activ în găsirea unor soluții de sustenabilitate și se interesează, de asemenea, de diverse alte provocări globale.

Rating Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve