Burberry My Burberryset cadou IV. pentru femei

Burberry My Burberry set cadou IV. pentru femei
Burberry My Burberry set cadou IV. pentru femei
Livrare gratuită
set cadou IV. pentru femei
209RON

Cod: BUR6156 | În stoc

eau de parfum 50 ml + lapte de corp 75 ml

1
Un cadou pentru tine
La achiziționarea produselor Burberry de minim 250 RON și vă oferim cadou un portfard pentru cosmetice, și livrarea gratuită.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 16.12.2019
Ridicare personală
luni 16.12.2019
  • Compoziție
  • Despre brand
  • Rating

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry My Burberry