Burberry My Burberry Blush set cadou I. pentru femei

Burberry My Burberry Blush set cadou I. pentru femei
Burberry My Burberry Blush set cadou I. pentru femei
Livrare gratuită
421RON

421,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BUR09075 | În stoc

Eau de Parfum 90 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + loțiune parfumată pentru corp 75 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 15.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 15.04.2021

Descriere Burberry My Burberry Blush
Compoziție

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum feminin Burberry My Burberry Blush conține, în afară de parfum, produse cosmetice, care prelungesc experiența olfactivă.

Caracteristici:

  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice femeie
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului

Setul conține:

  • Eau de Parfum 90 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • loțiune parfumată pentru corp 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry My Burberry Blush