Burberry Mr. Burberry Indigo cremă pentru bărbierit pentru bărbați

Burberry Mr. Burberry Indigo cremă pentru bărbierit pentru bărbați
Burberry Mr. Burberry Indigo cremă pentru bărbierit pentru bărbați
Promoție
Economisiți
239RON

Economisiți 72%
75 ml
67RON

89RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BUR07611 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 22.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.01.2021

Descriere parfum Burberry Mr. Burberry Indigo
Compoziție

Bărbieritul este mai ușor ca niciodată. Produsul pentru bărbierit Burberry Mr. Burberry Indigo este o combinație între o îngrijire luxoasă și parfumul dvs. preferat.

Caracteristici:

  • este cadoul perfect, mai ales dacă îl oferiți împreună cu parfumul
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție

Compoziție

Consistență
crema

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Mr. Burberry Indigo