Burberry Mr. Burberry

Exfoliant pentru bărbați pentru barbati 75 ml

Burberry Mr. Burberry Exfoliant pentru bărbați pentru barbati 75 ml
Burberry Mr. Burberry Exfoliant pentru bărbați pentru barbati 75 ml
Burberry Mr. Burberry Exfoliant pentru bărbați pentru barbati 75 ml
75 ml
119RON

Cod: BUR6671 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 12.12.2018
ridicare personală
miercuri, 12.12.2018
Burberry Mr. Burberry
75 ml | 119RON

Descriere parfum Burberry Mr. Burberry

Exfoliantul de față Burberry Mr. Burberry îndepărtează perfect celulele moarte ale pielii, lăsând tenul moale și radiind aroma parfumului din aceeași colecție.

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Mr. Burberry

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!