Bulldog Original Ultimate Beard Care KitV.set de cosmetice V. (pentru barbati)

Bulldog Original Ultimate Beard Care Kit set de cosmetice V. (pentru barbati)
Bulldog Original Ultimate Beard Care Kit set de cosmetice V. (pentru barbati)

Cod: BLG00043 | Acest produs este momentan indisponibil

ulei pentru barba 30 ml + balsam pentru barba 75 ml + șampon și balsam pentru barbă 200 ml + pieptene din lemn pentru barba + foarfece pentru barbă

Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON vă puteți alege cadoul preferat în coșul de cumpărături. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Caracteristici

Consistență
balm, ulei
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Bulldog

Oricare ar fi tipul dumneavoastră de ten - uscat, sensibil, gras sau matur - cosmeticele pentru bărbați Bulldog îi asigură o formă excelentă. Principiul acestui brand din Marea Britanie este simplu: să creeze produse pe care bărbații nu doar le folosesc, ci, pur și simplu, le adoră.

Cosmeticele Bulldog conțin ingrediente naturale, cum ar fi ceaiul verde, inul (Camelina sativa) sau aloe vera, în combinațiile cele mai eficiente. Produsele Bulldog pentru îngrijirea tenului bărbătesc nu conțin arome sintetice, microparticule din plastic sau coloranți. Majoritatea produselor Bulldog sunt fabricate în Anglia și toate sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani.

Îngrijiți-vă tenul și încercați produsele din gama de îngrijire complexă, oferită de acest brand britanic. Indiferent dacă alegeți un ulei pentru barbă, un gel pentru curățarea tenului sau o cremă hidratantă Bulldog, puteți fi sigur că produsul a fost creat special pentru tenul masculin și nu veți mai dori un altul.

Rating Bulldog Original Ultimate Beard Care Kit V.