BrushArtHome Salon accesoriu de masaj pentru păr

2×
BrushArt Home Salon accesoriu de masaj pentru păr
BrushArt Home Salon accesoriu de masaj pentru păr
Nou
Promoție
44RON

În stoc | 44,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: BRU04060
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 26.01.2022

Iubiți senzația unică de la coafor, atunci când sunteți spălată pe cap și vi se masează delicat scalpul? De acum, veți putea savura acest masaj de fiecare dată când vă spălați pe cap acasă. Accesoriul pentru masajul scalpului BrushArt Home Salon va îndepărta sebumul, impuritățile și resturile produselor de styling mult mai eficient decât dacă v-ați freca cu degetele. În afară de aceasta, masajul va fi atât de plăcut, încât de abia o să așteptați fiecare spălare pe cap.

Caracteristici:

  • masează scalpul în timpul spălării
  • îndepărtează sebumul, impuritățile și resturile produselor de styling
  • distribuie mai eficient șamponul și creează o spumă mai bogată
  • sporește fluxul sanguin al scalpului
  • are un mâner confortabil
  • întreținere ușoară

Material:

  • silicon

Mod de utilizare:
Aplicați șamponul pe părul ud și masați întregul scalp cu accesoriul pentru masaj, atâta timp cât este confortabil.

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.