BrushArt Cartoon Collection suport pentru curățarea pensulelor

BrushArt Cartoon Collection suport pentru curățarea pensulelor
BrushArt Cartoon Collection suport pentru curățarea pensulelor
33RON

33,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BRU03713 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
marți 22.06.2021

Descriere BrushArt Cartoon Collection

Sigur curățați pensulele suficient de des? Poate până acum nu ați avut instrumentele corecte. Cu suportul pentru curățarea pensulelor BrushArt Cartoon Collection, totul devine mult mai ușor și mai plăcut. Striațiile de silicon îndepărtează din perii pensulelor resturile de machiaj și celulele cutanate moarte. Astfel le prelungiți durata de viață și nu transferați inutil impurități pe piele.

Caracteristici:

  • facilitează curățarea pensulelor de machiaj
  • striația dublă asigură o curățare temeinică, dar delicată
  • ideal pentru pensule de toate tipurile
  • siliconul este ușor de întreținut și are o durată lungă de viață
  • dimensiune: 7,3 cm × 5,4 cm

Mod de utilizare:
Introduceți suportul de curățare pe 2 degete, pe partea striată aplicați un produs pentru curățarea pensulelor, apoi treceți peste acesta firele umede ale pensulei. Continuați până la curățarea completă, apoi lăsați pensula să se usuce în poziție orizontală.

Sfat Notino:
Aveți grijă ca, în timpul înmuierii perilor, să nu udați locul de prindere, pentru a evita căderea acestora.

Despre brand BrushArt

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.

Rating BrushArt Cartoon Collection