BrushArt Cartoon Collection burete de machiaj din microfibră

1×
BrushArt Cartoon Collection burete de machiaj din microfibră
BrushArt Cartoon Collection burete de machiaj din microfibră
Promoție
Lichidare de stoc
Economisiți
23RON

Economisiți 26%
17RON

17,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BRU03721 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 06.08.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere BrushArt Cartoon Collection

Mângâiați-vă fața și, totodată, finisați machiajul la perfecție. Le puteți realiza pe ambele dintr-un singur pas, cu buretele de machiaj din microfibre BrushArt Cartoon Collection. Pernuța moale, cu suprafață fină, este ideală pentru aplicarea tuturor produselor sub formă de pudră. În trusa dvs. cosmetică, este mereu gata să ofere chipului dvs. un finisaj perfect.

Caracteristici:

  • "burete din material foarte moale
  • ideal mai ales pentru aplicarea produselor sub formă de pudră"
  • alunecă ușor pe chip, iar utilizarea este foarte plăcută
  • creează tranziții line și estompează frumos
  • bandă pentru prindere și aplicare ușoară cu 2 degete
  • datorită dimensiunilor compacte, este ideal pentru călătorii
  • dimensiuni: 74 mm × 70 mm

Material:

  • microfibră

Mod de utilizare:
Întindeți delicat pe față produsele sub formă de pudră, până când obțineți efectul dorit. Puteți folosi buretele și la aplicarea produselor cosmetice lichide sau cremoase.

Despre brand BrushArt

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.

Rating BrushArt Cartoon Collection