Brazil Keratin Iron Repair placa ultrasonica tratament pentru par deteriorat

Brazil Keratin Iron Repair placa ultrasonica tratament pentru par deteriorat
Brazil Keratin Iron Repair placa ultrasonica tratament pentru par deteriorat
Livrare gratuită
placa ultrasonica tratament pentru par deteriorat
387RON

387,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BRK1435 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 24.06.2021

Descriere Brazil Keratin Iron Repair
Caracteristici

Aveți părul deteriorat, cu vârfurile despicate și atât de uscat, încât pare lipsit de greutate? Este timpul să luați măsuri! Placa de îndreptat părul Brazil Keratin Iron Repair transformă părul într-un voal de mătase, redându-i aspectul sănătos.

Placa de îndreptat părul la rece Brazil Keratin Iron Repair este destinată utilizării pe părul deteriorat. Folosită împreună cu produsele potrivite, promovează vindecarea cuticulelor, protejând astfel părul, care devine sănătos și strălucitor. Tehnologia ultrasonică o face ideală pentru folosirea cu aplicări de cheratină, dar și pentru o pătrundere mai bună a vopselei și pentru tratamente nutriționale cu acțiune profundă.

Caracteristici:

  • tehnologie pentru utilizare la rece, împreună cu produse regeneratoare
  • asigură cheratinei, măștii nutritive sau vopselei o absorbție cu până la 60 % mai bună
  • accelerează reconstrucția părului deteriorat și-i redă elasticitatea
  • netezește cuticulele firului de păr, care devine mătăsos și lucios
  • hrănește și întinerește firul de păr din interior, înviorează culoarea
  • previne eficient ruperea, deteriorarea și căderea părului

Specificații tehnice:

  • frecvența ultrasunetelor: 28 500× / secundă
  • lungime de undă în infraroșu: 690 nm
  • putere 25-45 W
  • tensiune 220 V

Mod de utilizare:
După vopsire, tratament cu cheratină sau mască nutritivă, spălați părul și uscați-l în prosop. Apoi aplicați produsul de îngrijire adecvat. (Pentru rezultate optime, apelați la gama Brazil Keratin.)
Părul se perie temeinic, se împarte în șuvițe și se îndreaptă fiecare șuviță de 3-5x, cu placa de îndreptat cu ultrasunete. Se mai lasă preparatul să acționeze 10 minute, apoi se continuă conform instrucțiunilor preparatului respectiv (cu clătire sau fără). La final, părul se usucă prin suflare sau se coafează în modul obișnuit.

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand Brazil Keratin

Cosmetica Brazil Keratin | Brazil Keratin cuprinde o gamă de produse de lux pentru îngrijirea părului, cu un conţinut ridicat de cheratină. Brand-ul Brazil Keratin utilizează capacităţile excepţionale de regenerare şi de îngrijire ale cheratinei braziliene, care este absolut unică, printre altele, şi datorită conţinutului său bogat în elemente nutritive şi vitamine. Preparatele Brazil Keratin redau părului sănătatea, textura mătăsoasă, strălucirea şi rezistenţa. Folosirea acestora va rezolva problemele legate nu numai de părul degradat, ci şi de pielea capilară sensibilă.
Gama largă a brand-ului Brazil Keratin este alcătuită din produse exclusive, care, în afară de procentul ridicat de cheratină, mai conţin şi alte ingrediente neobişnuite, cum ar fi ciocolata, aurul sau uleiul de argan. Produsele cosmetice exclusive Brazil Keratin sunt perfecte, atât acasă, cât şi la salon.

Rating Brazil Keratin Iron Repair