Braun Face 80-s Extra Sensitive

capete de schimb 2 pc

Braun Face  80-s Extra Sensitive capete de schimb 2 pc
Braun Face  80-s Extra Sensitive capete de schimb 2 pc
Braun Face  80-s Extra Sensitive capete de schimb 2 pc
Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: BRN1460 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 26.10.2018
ridicare personală
vineri, 26.10.2018
Braun Face 80-s Extra Sensitive
capete de schimb 2 pc | 79RON

Descriere cosmetice Braun Face 80-s Extra Sensitive

Peria electrică facială Braun Face 80-s Extra Sensitive curăță perfect tenul de impurități, de sebum și de celule epiteliale moarte.

Caracteristici:

  • curăță profund porii
  • masează delicat fața
  • lasă tenul neted și proaspăt
  • îndepărtează resturile de fond de ten

Cum se utilizează:
Pentru instrucțiuni de folosire detaliate, se va consulta ghidul atașat.

Despre brand Braun

Compania Braun, o filiala a gigantului Procter & Gamble, a fost fondata in 1921 de catre Max Braun in Frankfurth, Germania. Inca de la inceput, compania Braun s-a concentrat asupra imbunatatirii stilului de viata.

Astfel, initial au produs aparate de radio, fiind primii producatori de acest gen. 30 de ani mai tarziu au dezvoltat celebrul logo Braun, care este si astazi folosit. In 1940, Braun a patentat primul sau prototip al unui aparat de ras pentru barbati. In 1950, dupa razboi, a inceput productia in serie a aparatelor de ras, punand astfel bazele brandului Braun, ca fiind specializat in astfel de produse. Astazi, motto-ul sau e ,,performanta, design si inovatie."
 Braun a castigat mai mult de 100 de premii pentru proiectare, fiind lider in inovatie tehnica in toate categoriile cheie si detinand mai mult de 7.000 de brevete active. Deviza ramane calitate, fiabilitate si design inovator. Produsele lor se inscriu in categoria de produse pentru ingrijirea corpului. Mai exact, aparate de ras pentru barbati, epilatoare si dispozitive de ingrijire a parului. Chiar Muzeul de Arta Moderna din New York a adoptat unele produse Braun printre exponatele sale.